STN EN 1996-1-1 + A1: 2013 (73 1101), Eurokód 8. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá pre vystužené a nevystužené murované konštrukcie (Konsolidovaný text) - Čabrák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1996-1-1: 2005 + A1: 2012