STN EN 1996-1-1 + A1: 2013 (73 1101), Eurokód 8. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá pre vystužené a nevystužené murované konštrukcie (Konsolidovaný text) - Čabrák, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1996-1-1: 2005 + A1: 2012
Táto norma s STN EN 1996-1-1 + A1/NA1 nahrádza STN EN 1996-1-1 z augusta 2006 a STN EN 1996-1-1/NA z októbra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Čabrák. Technická komisia: TK 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií
Keywords: normy