TNI CEN/TR 16355: 2013 (73 6670), Technická normalizačná informácia. Preventívne opatrenia proti rozmnožovaniu baktérie Legionella vo vodovodných potrubiach na pitnú vodu vnútri budov. - Vranayová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16355: 2012