STN EN ISO 14403-1: 2013 (75 7475), Kvalita vody. Stanovenie celkových kyanidov a voľných kyanidov prietokovou analýzou (FIA a CFA) Časť 1 Metóda injekčnej prietokovej analýzy (FIA) (ISO 14403-1: 2012) - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14403-1: 2012