Alenka v kraji divů = Alice's advantures in wonderland - Carroll, Lewis, 1832-1898 (Unabridged with commentary, 2013)
Bilingvní, anglicko-české vydání díla klasika světové literatury určené pro středně pokročilé zájemce o angličtinu.