Alenka v kraji divů = Alice's advantures in wonderland - Carroll, Lewis, 1832-1898; Skoumal, Aloys, 1904-1988; Skoumalová, Hana, 1903-1999 (Praha : Garamond, 2013)
Bilingvní, anglicko-české vydání díla klasika světové literatury určené pro středně pokročilé zájemce o angličtinu.
Keywords: pohádky; dvojjazyčná vydání