STN EN ISO 13127: 2013 (77 4011), Obaly. Obaly odolávajúce deťom. Mechanické skúšobné metódy na opätovné uzatvárateľné obalové systémy odolávajúce deťom (ISO 13127: 2012). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13127: 2012