STN EN ISO 13127: 2013 (77 4011), Obaly. Obaly odolávajúce deťom. Mechanické skúšobné metódy na opätovné uzatvárateľné obalové systémy odolávajúce deťom (ISO 13127: 2012). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13127: 2012
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy