STN EN 16214-1: 2013 (83 9501), Kritériá trvalej udržateľnosti na výrobu biopalív a biokvapalín na energetické účely. Princípy, kritériá, indikátory a overovania Časť 1 Terminológia - Franta, Róbert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16214-1: 2012