STN EN 1728: 2013 (91 0507), Nábytok. Sedací nábytok. Skúšobné metódy na stanovenie pevnosti a trvanlivosti. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1728: 2012