STN EN 1728: 2013 (91 0507), Nábytok. Sedací nábytok. Skúšobné metódy na stanovenie pevnosti a trvanlivosti. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1728: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1728 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: november 2013
Keywords: normy