STN EN 15221-7: 2013 (96 2001), Facility management Časť 7 Smernica pre benchmarking výkonnosti - Somorová, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-7: 2012