STN EN 15221-7: 2013 (96 2001), Facility management Časť 7 Smernica pre benchmarking výkonnosti - Somorová, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 109 Facility management (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-7: 2012
Spracovateľ: Viera Somorová. Technická komisia: TK 109 Facility management
Keywords: normy