STN EN 13480-1: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 1 Všeobecne - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-1: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13480-1 z októbra 2012, ktorá nahradila STN EN 13480-1 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Norma je nahradená normou STN EN 13480-1 z augusta 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy