STN EN 13480-6: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 6 Dodatočné požiadavky na podzemné potrubia - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-6: 2012