STN EN 13480-8: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 8 Doplnkové požiadavky na potrubia z hliníka a hliníkových zliatin - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-8: 2012