STN EN 13480-8: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 8 Doplnkové požiadavky na potrubia z hliníka a hliníkových zliatin - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-8: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13480-8 z októbra 2012, ktorá nahradila STN EN 13480-8 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Norma je nahradená normou STN EN 13480-8 zo septembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy