STN EN 15918 + A1: 2013 (30 9053), Bicykle. Prívesy bicyklov. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15918: 2011 + A1: 2013