STN EN 15918 + A1: 2013 (30 9053), Bicykle. Prívesy bicyklov. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15918: 2011 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 15918 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy