STN EN 62561-2: 2013 (35 7605), Súčasti systému ochrany pred bleskom (LPSC) Časť 2 Požiadavky na vodiče a uzemňovače - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62561-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50164-2 z februára 2009 v celom rozsahu. STN EN 50164-2 z februára 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 16. 3. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy