STN EN 62561-3: 2013 (35 7605), Súčasti systému ochrany pred bleskom (LPSC) Časť 2 Požiadavky na oddeľovacie iskriská - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62561-3: 2012