STN EN 60335-2-67: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-67 Osobitné požiadavky na stroje na ošetrovanie podláh na komerčné použitie - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-67: 2012