STN EN 61010-2-091: 2013 (36 2000), Bezpečnosrné požiadavky na elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie Časť 2-091 Osobitné požiadavky na skriňové röntgenové systémy - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61010-2-091: 2012