STN EN 691-1: 2013 (49 6100), Bezpečnosť drevárskych strojov Časť 1 Spoločné požiadavky - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 691-1: 2012
Táto norma nahrádza STN 49 6100 zo 17. 8. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 19085-1 z októbra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy