STN EN 16261-4: 2013 (66 8302), Pyrotechnické výrobky. Zábavná pyrotechnika kategórie 4 Časť 4 Minimálne požiadavky na označovanie a dokumentáciu pre konečného používateľa - Randus, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16261-4: 2012
Spracovateľ: Juraj Randus. Technická komisia: TK 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika
Keywords: normy