STN EN 16256-2: 2013 (66 8303), Pyrotechnické výrobky. Scénické pyrotechnické výrobky Časť 2 Kategórie scénických pyrotechnických výrobkov - Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16256-2: 2012