STN EN 771-4: 2013 (72 2632), Špecifikácia murovacích prvkov Časť 4 Murovacie prvky z autoklávovaného pórobetónu (AAC) - Szöllősiová, Darina; Szöllősi, Gabriel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 771-4: 2011