STN EN 771-4: 2013 (72 2632), Špecifikácia murovacích prvkov Časť 4 Murovacie prvky z autoklávovaného pórobetónu (AAC) - Szöllősiová, Darina; Szöllősi, Gabriel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 771-4: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 771-4 z decembra 2011 a STN EN 771-4 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Darina Szöllősiová, Gabriel Szöllősi. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy