STN EN 492: 2013 (72 2660), Vláknocementové dosky a tvarovky. Špecifikácia výrobku a skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 492: 2012