STN EN 12467: 2013 (72 3160), Vláknocementové rovinné dosky. Špecifikácia výrobku a skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12467: 2012