STN EN 12467: 2013 (72 3160), Vláknocementové rovinné dosky. Špecifikácia výrobku a skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12467: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12467 z júna 2005 v celom rozsahu. STN EN 12467 z júna 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 7. 2013
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy