STN EN 494: 2013 (72 3161), Vláknocementové vlnovky a tvarovky. Špecifikácia výrobku a skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 494: 2012