STN EN 494: 2013 (72 3161), Vláknocementové vlnovky a tvarovky. Špecifikácia výrobku a skúšobné metódy. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 494: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 494 + A3 z júla 2007 v celom rozsahu. STN EN 494 + A3 z júla 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 8. 2013
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy