STN EN 14411: 2013 (72 5101), Keramické obkladové prvky. Definície, klasifikácia, vlastnosti, hodnotenie zhody a označovanie. - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14411: 2012