STN EN 14411: 2013 (72 5101), Keramické obkladové prvky. Definície, klasifikácia, vlastnosti, hodnotenie zhody a označovanie. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14411: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14411 z júla 2007 v celom rozsahu. STN EN 14411 z júla 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 7. 2014
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy