STN EN 13508-1: 2013 (75 6920), Prieskum a posudzovanie stokových sietí a systémov kanalizačných potrubí mimo budov Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13508-1: 2012