STN EN 13508-1: 2013 (75 6920), Prieskum a posudzovanie stokových sietí a systémov kanalizačných potrubí mimo budov Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13508-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13508-1 zo septembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy