STN EN 890: 2013 (75 8142), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Kvapalný síran železitý. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 890: 2012