STN EN 890: 2013 (75 8142), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Kvapalný síran železitý. - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 890: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 890 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy