STN EN ISO 15027-1: 2013 (83 2750), Obleky na ponáranie Časť 1 Obleky na stále nosenie, požiadavky vrátane bezpečnosti (ISO 15027-1: 2012) - Taraba, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15027-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 15027-1 z júla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Taraba. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy