STN EN ISO 15027-2: 2013 (83 2750), Obleky na ponáranie Časť 2 Únikové obleky, požiadavky vrátane bezpečnosti (ISO 15027-2: 2012) - Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15027-2: 2012