STN EN 1365-1: 2013 (92 0810), Skúšanie požiarnej odolnosti nosných prvkov Časť 1 Steny - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1365-1: 2012