STN EN 1365-1: 2013 (92 0810), Skúšanie požiarnej odolnosti nosných prvkov Časť 1 Steny - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1365-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1365-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Dátum účinnosti opravy normy: august 2013
Keywords: normy