STN EN 892: 2013 (94 2007), Horolezecké vybavenie. Dynamické horolezecké laná. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 892: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 892 z januára 2013, ktorá od 1. 1. 2013 nahradila STN EN 892 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy