STN EN 61549/A3: 2013 (36 0199), Rozličné svetelné zdroje. Zmena A3. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A3 STN EN 61549: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61549: 2003/A3: 2012