STN EN 61549/A3: 2013 (36 0199), Rozličné svetelné zdroje. Zmena A3. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A3 STN EN 61549: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61549: 2003/A3: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy