STN EN 60335-2-54/A11: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-54 Osobitné požiadavky na spotrebiče na čistenie povrchov s využitím kvapalín alebo pary. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-54: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-54: 2008/A11: 2012