Časť 2 Odporúčané postupy - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu CEN/TR 15449-2: 2012
Táto technická správa spolu s TNI CEN/TR 15449-1 a TNI CEN/TR 15449-3 nahrádza TNI CEN/TR 15449 z decembra 2011
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy