TNI CEN/TR 15449-3: 2013 (01 9344), Technická normalizačná informácia. Geografické informácie. Infraštruktúry pre priestorové informácie Časť 3 Pohľad zameraný na dáta - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informáciaobsahuje anglickú verziu CEN/TR15449-3: 2012