STN EN ISO 4032: 2013 (02 1401), Šesťhranné matice bežné (typ 1). Výrobné triedy A a B (ISO 4032: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4032: 2012